Aanrader film ‘de nieuwe wildernis’


Bekijk deze trailer eens om een stukje te zien, deze film is namelijk echt een aanrader!!!

Eindelijk geen natuurfilm over natuur die ver weg is, dit keer zijn het ‘onze’nederlandse dieren die je op een spectaculaire manier in beeld ziet. De film is vorige week in premiere gegaan en draait nu in bijna alle bioscopen in heel Nederland.

De familiefilm De Nieuwe Wildernis, die opgenomen is in de Oostvaardersplassen, gaat over verwondering, over het leven in de brede zin van het woord. In dit natuurgebied, dat pas enkele decennia bestaat, is de kringloop van het leven goed te zien. Een kringloop waar we allen onderdeel van zijn.

Staatsbosbeheer maakt zich sterk voor natuur in Nederland waar iedereen op zijn of haar manier van kan genieten. We hopen dat de film De Nieuwe Wildernis mensen vooral verwondert, over de natuur die er in ons kleine, drukbevolkte land is. En misschien zet het mensen aan om na te denken over hun beeld van en betrokkenheid bij natuur.

Vorige week zijn we met vele collega’s gezamenlijk naar de premiere geweest, de mensen die ik erover heb gesproken waren zeer verrast over het mooie resultaat. Helaas hebben we geen vrijkaartjes uit te delen maar hopelijk worden of zijn jullie als bloglezers enthousiast genoeg om zelf een kaartje te halen!

Sanne Beld
Boswachter Achterhoek

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Achterhoek. Bookmark de permalink .

4 reacties op Aanrader film ‘de nieuwe wildernis’

  1. Jaxon zegt:

    Taí , ja se sabe como irrita-los, agora é só pendurar todo dia um cartaz destes bem aonde eles costumam passar ou frDHqentar…eA-LuE DEM ! POSIÇÃO SE FAZ ASSIM ! Viu psdb ?

  2. e.smit zegt:

    Ik heb de trailer net bekeken, had er al een paar keer een gedeelte van gezien op TV, ik woon in Flevoland en wordt elke keer weer ontroerd wanneer ik het zie! Helaas zit het er voor mij niet in om naar de Oostvaardersplassen te gaan, aangezien ik niet over eigen vervoer beschik. En naar de Film gaan zit er ook niet in! ( Financiële problemen, zoals zo vele mensen ) maar toch bedankt voor de mooie trailer. LIES

  3. Ik heb de film gisteren gezien en was zeer onder de indruk. Zeker heengaan als je van de natuur houdt!

  4. FANTASTISCH wat een mooie natuur..en dan komt pas film,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s