Over dit blog

Dit blog wordt  geschreven door medewerkers van het Staatsbosbeheer team in de Achterhoek. De berichten over wat ons bezig houdt, zullen daarom vanuit verschillende en soms ook persoonlijke invalshoeken geschreven worden.

Wie zijn wij?
Het team Achterhoek bestaat uit de volgende medewerkers:
Van links naar rechts: Tjibbe Hunink, Eelco Roelofs, Dirk van den Brink, Jan Oortgiesen, Sanne Beld, Jan Bijker, Theo Heufkens, Marco Karelse, Rummy Stokman, Remy Bongers en Bart Smit. Er missen twee collega’s op deze foto, Leo Penterman en Roy van Uum, dus er volgt nog een nieuwe foto.

De prachtige natuur van de Achterhoek zorgt ervoor dat de boswachters regelmatig tegen bijzonderheden aanlopen. De boswachter is vaak als eerste op de hoogte van bijzondere natuurontwikkelingen en interessante natuurweetjes. Hoe leeft die aparte boomkikker eigenlijk? Hoe gaat het met de Oehoe? Waarom worden veel natuurgebieden in de Achterhoek gemaaid? Op dit weblog kunt u het te weten komen. Kijk voor meer info over de Achterhoek op Staatsbosbeheer.nl

Reacties
Als we het hebben over de natuur in de Achterhoek en het werk van Staatsbosbeheer zijn we ook erg benieuwd wat u daar van vindt. Laat het ons daarom weten als u vragen, opmerkingen of suggesties heeft. Wij horen ook graag van u wat u van de geplaatste onderwerpen vindt, reacties zijn daarom welkom.

Abonneren
Via de knop in de rechterkolom kunt u zich abonneren op het weblog. U krijgt dan een e-mail zodra een nieuwe berichten wordt geplaatst.

4 reacties op Over dit blog

 1. Cor van den Bergh zegt:

  vanuit de dit jaar opgerichte vrijwilligersgroep “Hoge en Lage Linies Doesburg” willen we ook graag af en toe een bijdrage voor de weblog aanleveren. Graag ontvang ik een e-mailadres waar we de bijdragen naar toe mogen sturen.

 2. Hallo Arnold,

  Dat kan zeker, je kunt nieuws over de Greffelkamp naar mijn mailadres sturen, s.beld@staatsbosbeheer.nl,

  Vriendelijke groet,

  Sanne Beld

 3. Kunnen jullie ook Greffelkamp (Didam) opnemen bij rubriek NIEUWS UIT.
  Ik kan er voor zorgen dat u regelmatig het nieuws krijgt vanuit de Greffelkamp. Didam.

 4. Met plezier hebben we gekeken naar uw website over de digitale boswachter. In Doorwerth kun je wandelen met een digitale boswachter. Er bestaan veel mogelijkheden om zelf wandelingen te kiezen en uit te printen. Wandelingen zijn ook beschikbaar als GPX bestand.
  Kijk op: http://www.wandelenindoorwerth.nl/

  We zijn benieuwd wat de digitale boswachter vindt van ons project.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s